Yemek Odası Takımı: “Evinize Şıklık Katacak Yemek Odası Takımı Trendleri 2023”

Evinize şıklık kazandıran 2023 trend yemek odası takımlarını tanımak ve en iyi ürünü almak için bu yazımızı inceleyebilirsiniz!

Bellona Mobilya 21-12-2023 14:51:33
Yemek Odası Takımı: “Evinize Şıklık Katacak Yemek Odası Takımı Trendleri 2023”

Yemek Odası Takımı: "Evinize Şıklık Katacak Yemek Odası Takımı Trendleri 2023"

En güzel öğünleri, en özel davetleri yemek odası takımında hazırlayarak sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmek isterseniz, Bellona yanınızda. Takım içeriklerinde kullanışlı ve şık görünen parçaların olması, birçok kişiyi yemek odası takımı alma konusunda ikna ediyor. Çünkü, yemek odası takımları hem salonda hem de yemek odasında bir araya geldiğinde oldukça şık görünüyor.

Evinizi yenilemek ya da yeni bir mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, listenize yemek odası takımını da ekleyebilirsiniz. Her tarza ve mobilyaya hitap eden Bellona yemek odası takımları, bu senenin en trend ürünleri arasında. 

Modası hiç geçmeyen, senelerce kullanım imkanı olan yemek odası takımları sayesinde evinizdeki şıklığı zirveye taşıyabilirsiniz. Davet, sunum, kutlama ve aile yemeklerinizi özelleştirecek yemek odası takımları, bu yazımızda birçok açıdan ele alındı. 

İşte 2023’ün en trend yemek odası takımları ve özellikleri!

yemek odası takımı trendleri

Evinize Şıklık Katacak Yemek Odası Takımı Trendleri 2023

Minimal Yemek Odası Takımı

Dar ve küçük evler için tasarlanmış minimal yemek odası takımları, alanda çok fazla yer kaplamaz. Mobilya tasarımı oldukça sade ve zariftir. Sandalye ayakları ve masanın ayakları sağlam ve dayanıklıdır. Gösterişli, kabartmalı, ekstra aksesuarlı ürünler değildir. Bu yemek odası takımlarında yer alan konsol ve ayna gibi tamamlayıcı ürünler, modern tasarıma sahip olmasıyla dikkat çeker. 

Minimal yemek odası takımı, genellikle gri ya da beyaz renkle tasarlanabilir. Bellona, bu tür takımlara her sene yer vermektedir. Çünkü minimal yemek odası takımlarının modası geçmez ve her sene gündeme gelir. 

Beyaz Yemek Odası Takımı

2023 yılında trend olan beyaz yemek odası takımı, dar ve karanlık salonlar için önerilir. Çünkü bu takımlar, aydınlık etkisi verir. Özellikle de loş yemek odaları için kullanılmaktadır. 

Beyaz ahşabın verdiği genişlik ve ferahlık hissi sayesinde, yemek esnasında da konfor hissedilir. Beyaz yemek odası takımlarında, zaman zaman işleme ve aksesuar yer alabilir. Bu yemek odası takımı için krem, füme, bej ve kahverengi sandalye kullanımı önerilir. 

Eğer mobilyalarınız daha farklı renge sahipse, masaya uyum sağlayacak mobilya rengini seçebilirsiniz. Beyaz masanın ferah ve aydınlık görünmesi için açık renkli sandalye kullanmanız avantajlı olabilir. Bellona beyaz yemek odası takımları, ahşap konsol ya da beyaz tasarımlı konsolla bir araya gelerek göz alıcı bir takım oluşturmaktadır.

Antrasit Yemek Odası Takımı

Evinizde koyu renkle tasarlanmış yemek odası takımı kullanmak istiyorsanız, Bellona’da yer alan gri ya da antrasit takımları inceleyebilirsiniz. Bu yemek odası takımları 2023’ün trend mobilyaları arasındadır. Ancak bu rengin sık toz aldığını söylemek gerekir. Bu nedenle, temizliği zahmetli olan bir takım olduğunu bilmelisiniz.

Antrasit yemek odası takımları, şık ve havalı bir yemek odası dizaynı için kullanılabilir. Güçlü aydınlatmalar kullanarak yemek odasını alan içinde öne çıkarabilirsiniz. Spor tarz için ahşap detaylı takımları, klasik tarz için ise ayna ve gümüş detaylı yemek odası takımlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Avangard Yemek Odası Takımı

2023 yılında yeniden hatırlanan avangard yemek odası takımları, Bellona’nın tasarımları arasında dikkat çekiyor. Bu takımlar, klasik ve gösterişli ürünlerden bir araya gelmektedir. Koltukları diğer modellere göre daha yüksek ve büyük görünür. Masanın ayakları ise oyma desenlerle dikkat çeker.

Avangard yemek odası takımları, lüks ve gösterişli mobilyaların yer aldığı iç mekanlarda kullanılabilir. Davet sofralarının şıklığını ikiye katlayabilir. Misafirleriniz için özel bir salon ayırdıysanız, bu salonda avangard yemek odası takımlarını kullanarak evinizin tarzını bir adım öne çıkarabilirsiniz.

Modern Yemek Odası Takımı

Modern yemek odası takımları, tasarım açısından daha spor hava hissettirir. Renkli ve şık görünen ürünlerden oluşur. Bu tür yemek odası takımlarında, özellikle de ahşap malzeme kullanımına önem verilir. Çünkü ahşap tasarım detayı, mobilyaya modern ve şık izlenim kazandırır.

Bellona’da yer alan yemek odası takımlarında modern tarzda ürünler görebilirsiniz. Yemek masası ayağındaki siyah tasarımıyla dikkat çeken Monaco Yemek Odası Takımı, modern ve şık görünen ürünlerden biridir. Alanda ideal yer kaplayan bu takım hem işlevsel hem de estetik bir tasarımdır.

Klasik Yemek Odası Takımı

Ağır, havalı, gösterişli tasarıma sahip olan klasik yemek odası takımları, birçok kişinin severek kullandığı ürünlerdendir. 2023 yemek odası trendleri arasında yer alan bu takımlarda gold işleme ve halka aksesuarı dikkat çeker. Bellona’da klasik yemek odası takımları, her sene olduğu gibi bu sene de çok satış yapan ürünler arasındadır.

Klasik yemek odası takımlarında hakim olan renkler toprak tonları ve siyahtır. Cam malzeme, metal aksesuarlar, kahverengi kumaş ya da parlak renkli kumaşlar bu takımların tasarım özellikleri arasındadır. Oturma grupları seçiminde klasik mobilyaya öncelik verdiyseniz, aynı alanda kullanacağınız yemek odası takımında da klasik tarzı tercih edebilirsiniz.

şık yemek odaları

2023 Yemek Odası Takımı Trendleri Hangi Parçalardan Oluşur?

Yemek odası takımı, mutfakta kullandığınız yemek masasından farklı tasarım detaylarına sahiptir. Bu takımlar, daha özel günler için kullanılan mobilyaları bir araya getirir. Yemek odası takımları, hem dekorasyonda hem de davet için yemek hazırlama telaşında pratiklik sağlar. 

Şayet, mutfakta ayrı bir masanız varsa ve bu masayı yemek saatlerinde kullanıyorsanız, yemek odası takımını daha özel günleriniz için kullanabilirsiniz. 2023 yılında trend olan yemek odası takımları, birkaç parçadan oluşur. 

  • Konsol: Yemek odası takımında yer alan konsol, ekstra depolama alanı sağladığı için ergonomik bir takım parçası olarak tercih edilir.
  • Konsol Aynası: Konsol üzerinde, uygun bir konumda kullanılan konsol aynası dekorasyonu tamamlar ve yemek odasının takım halinde görünmesini kolaylaştırır.
  • Açılır Yemek Masası: Yemek odası takımının temel mobilyası olan yemek masası, açılabilir özelliğe sahiptir. Böylece ergonomik şekilde kullanılabilir.
  • Sandalye: Yemek odası takımlarında yer alan sandalye, 6 adet halinde sunulur ancak arzuya göre 4 sandalye ile 1 markiz - bench kullanarak takım oluşturabilirsiniz.

yemek odası parçaları

2023 Yemek Odası Takımı Trendleri Hangi Renktir?

Yemek odası takımlarında kullanılan renkler, hemen hemen aynı tonlardadır. Toprak tonlarının ve krem renginin hakim olduğu takımlara 2023 yılında yeni renkler de eklenmiştir. Özellikle de lacivert ve kiremit renginin kullanılması, yemek odalarına renk kazandırmaktadır. 

Sıcak renklerin iştah açıcı özelliği olduğundan, birçok kişi mobilyalarını tamamlamak için sıcak renkleri tercih etmeye başlamıştır. Ancak, mobilya zevki her kişi için farklı olduğundan, tek bir rengin trend olduğunu söylemek mümkün değildir. 2023 yılında ahşap malzemelerin, gri ve kahve tonlarının daha çok incelendiğini ifade edebiliriz. 

yemek odası hangi renk olmalı?

2023 Yemek Odası Takımı Trendleri Pahalı Mıdır?

Trendleri yakalayan Bellona’dan kaliteli ve ergonomik yemek odası takımı almak isterseniz, ekonomik açıdan avantajlı ürünleri görebileceğinizi ifade edelim. Bütçe dostu ürünleri bir araya getiren Bellona, 2023 trendlerini uygun rakamla ve kolay ödeme seçenekleriyle sunmakta. Çeşitli tarzda, zengin seçenekler sunan Bellona, yemek odası takımlarını uygun rakamlarla sunmaya devam ediyor. 

Aklınızdaki ve hayalinizdeki yemek odası takımı evinizde görmek isterseniz, en yakın şubelerimize ve online mağazalarımıza göz atabilirsiniz! 

yemek odası ücretleri

İlginizi Çekebilir:

Yemek Odası Takımı Nelerden Oluşur? Mobilyalar, Stil ve Dekorasyon Fikirleri

Her Tarza Uygun Yemek Odası Dekorasyonu ve Mobilya Önerileri

Size Uygun Yemek Masası Ölçüsünü Nasıl Bulursunuz?

Mutfak Masası Nasıl Seçilir? Her Mutfağa Uyan İpuçları

Mutfak Dekorasyonunda Fark Yaratan Tüyolar

Bu içeriği paylaş
E-Bülten
E-Bültene kaydolun
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.