Yeni Evlenen Çiftlere Alınacak 15 Farklı Ev Hediyesi Önerisi

Yeni evlenen çiftlere ne hediye alınır? Yeni bir ev ve yaşam alanı oluşturan evli çiftlere en iyi hediye önerileri Bellona’da!

Bellona Mobilya 18-08-2023 17:20:04
Yeni Evlenen Çiftlere Alınacak 15 Farklı Ev Hediyesi Önerisi

Yeni Evlenen Çiftlere Alınacak 15 Farklı Ev Hediyesi Önerisi

Yuva kurana maddi ve manevi destek olmak, herkese mutluluk verir. Özellikle de yeni evlenecek kişilere alınacak hediyelerle yardım etmek, onların alışveriş yükünü hafifletir. Yakın zamanda dünya evine girecek çiftler için hediye alma planınız varsa, onlar için en kullanışlı ve ideal hediye önerilerini bu yazıda görebilirsiniz. Pek çok kişinin evinde ihtiyacını karşılayan, ev hediyesi seçeneklerini işlediğimiz bu yazımızı okuduktan sonra evli çiftlere hediye alırken daha iyi seçim yapabilirsiniz. Her odaya hitap eden hediyelerin neler olduğunu öğrenmek ister misiniz?

Yeni evlenen çiftlere alabileceğiniz ev hediyelerini, onların evindeki eksiklere göre seçebilirsiniz. Odaların ihtiyacını belirlemek, onlara alacağınız hediye ile yardım etmek ve gönüllerini kazanmak için bu yazımızı mutlaka okumalısınız. Her eve hitap eden, işlevsel ve kullanışlı ev hediyeniz sayesinde yeni evlenen tanıdıklarınız sizi hep güzel hatırlayacak!

Yeni Evli Çiftlere Ev Hediyesi

Yeni Evlenen Çiftlere Alınacak 15 Farklı Ev Hediyesi Önerisi

1) Sehpa

Yeni bir ev kurmak, birçok alanda eşya alışverişinin yapılmasını gerektirir. Evin konforlu ve rahat olması için salonda sehpa kullanılabilir. Eğer sevdikleriniz için bir ev hediyesi almak isterseniz, sehpa tercih edebilirsiniz. 

Her bütçeye hitap eden sehpa modellerini sunan Bellona, yeni evlenenlerin ve çiftlere destek olmak isteyenlerin yanında! Salonda şık ve kullanışlı bir sehpa kullanmasını istediğiniz çiftlere Bellona’daki ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.

Ev Sehpası Hediye

2) Tv Ünitesi

Onca telaş arasında tv ünitesi almak için zaman bulamamış çiftler olabilir. Bu gibi durumlarda, Bellona’da her zevke hitap eden tv ünitesi modellerinden yardım alabilirsiniz. 

Büyük ve küçük ebatlarda sunulan birçok model, çiftlerin evine hitap edecek tarzda tasarlandı. Dilerseniz, evlenen arkadaşlarınızın adresine yönlendirme yaparak sürpriz bir ev hediyesi teslim edebilirsiniz.

Televizyon Ünitesi Hediye

3) Ayna

Ev dekorunda önemli bir yeri olan ayna, evini yeni dizayn etmiş çiftlerde genellikle çok sonra temin edilir. Daha önemli eşyaları almaktan diğer ürünlere fırsat bulamamış çiftler için ev hediyesi almak isterseniz, ayna tercih edebilirsiniz. 

Hem tek parçalı hem de çoklu konsol aynası modelleri sayesinde sevdiklerinizi tebrik etmek istediğinizde bu hediyeyi sunabilirsiniz. Aynaya her baktıklarında onlara ne kadar değer verdiğinizi hatırlayabilirler.

Ayna Modelleri

4) Kitaplık

Yeni evlenen çiftlerin evinde şık ve işlevsel kullanımıyla dikkat çeken kitaplık, sizin sayenizde onlara hediye edilebilir. Özellikle de öğretmen ve kitap sayısı çok fazla olan çiftlerin hayatını kolaylaştıracak bir ürün seçimi olacaktır

Kitaplık hediyenizi, Bellona’nın seçkin modelleri arasından tercih edebilirsiniz. Her mobilyaya uygun tarzda sunulan bu kitaplıkları, onlar için sipariş edip ev hediyesi olarak alabilirsiniz.

Kitaplık Hediyesi Almak

5) Salıncak

Geniş salonlarda ve balkonlarda rahatça konumlandırılan salıncak modelleri, günümüzde ev hediyesi olarak sunulabiliyor. Özellikle de bahçe ve balkon dekorasyonuna önem veren arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. 

Tekli, ikili, uzanmalı seçenekleriyle Bellona’dan seçim yapacağınız salıncakları, evini yeni kurmuş sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bu salıncaklar, onların en güzel günlerine eşlik edecek!

Ev için Salıncak

6) Orta Sehpa

Günümüzde yeni evlenen çiftlerin evine giderken hediye alma geleneği devam etmektedir. Evdeki eksik eşyalar, çiftlerin sevdikleri tarafından karşılanabilir. Bu gibi durumlarda, en çok orta sehpa hediyesi alınmaktadır. 

Salona ve oturma odasına uyum sağlayan orta sehpa modelleri, Bellona farkıyla pek çok evde yerini alır. Koltukların tarzını tamamlayacak şekilde ürün seçimi yapıldığında, evlenen çiftlerin severek kullanacağı hediye sunulabilir.

Orta Sehpa Hediyesi

7) Yan Sehpa

Yeni dizayn edilmiş evde kullanışlı bir ürün olan yan sehpa yeni evlenmiş çiftler için hediye seçeneğidir. Her odada konumlanabilen ve dekor amaçlı birçok şekilde kullanılan yan sehpalar, en ideal hediyelerden biridir.

Yan sehpa üzerinde vazo, dekoratif obje, abajur gibi ürünler yerleştirilebilir. Böylece hediye alacağınız yan sehpa sayesinde, yeni evlenen arkadaşlarınız bu sehpayı çeşitli amaçlar için kullanabilir. Dilerseniz ev hediyenizi, hediye edeceğiniz çiftin adresine yönlendirip online olarak Bellona’dan sipariş verebilirsiniz.

Yan Sehpa Hediyesi

8) Dresuar

Evlilik hazırlığında olan ve son alışverişleri tamamlamaya çalışan tanıdıklarınız için ev hediyesini dresuar modelleri arasından seçebilirsiniz. Dresuar evde yer aldığında, pek çok odada dekorasyonu göz alıcı şekilde tamamlar. Klasik hediye seçeneklerinden sıkılıp farklı ve kullanışlı bir hediye almak istediğinizde Bellona’nın size özel fırsatlarla sunduğu dresuar seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Dresuar Hediye Almak

9) Zigon Sehpa

Yeni evlenen çiftler için bir diğer ev hediyesi önerisi de zigon sehpa oluyor. 3 farklı boyutta takım halinde satılan bu sehpa modelleri sayesinde, çiftlerin evinde kullanışlı bir hediye yerini alabilir. 

Her mobilya grubuna hitap eden zigon sehpa tasarımlarına ulaşmak için, dilerseniz Bellona online alışverişi tercih edebilirsiniz. En yakın Bellona şubesine giderek stokta bulunan zigon sehpa modelini paketleyip sevdikleriniz için hediye edebilirsiniz.

Zigon Sehpa Hediyesi

10) Puf

Her eve yakışan ev hediyesi önerilerimize Bellona puf modelleri de ekleniyor. Puf hediyesi, taşıması kolay, kullanım alanı geniş bir ürün olarak sunulabilir. Dekorasyona önem veren çiftlerin evinde oldukça iş gören puf modelleri, unutulmaz bir ev hediyesi olacak. Pufun yer aldığı evlerde hem ekstra oturma alanı oluşacak hem de dekoratif bir köşe elde edilebilecek.

Yeni Evlilere Ne Alınır?

11) Dekoratif Tablo

Yakın zamanlarda evlenmiş olan arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize ev hediyesi seçerken dekoratif tablolardan faydalanabilirsiniz. Klasik tarzı sevenler için çiçek, manzara, motif detaylı tabloları kullanabilirsiniz. 

Modern ve spor görünümlü mobilyaları almış çiftler için ise geçiş ve soyut desenli tabloları sunabilirsiniz. Tablo, her zaman kullanılan ve göz alıcı bir ev hediyesi olabilir.

Dekoratif Tablo Hediye Önerileri

12) Kahve Fincanı

Kahve fincanı hediyesi, modası asla geçmeyecek ev hediyelerinden biridir. Bazen, yeni evlenen çiftler telaştan dolayı fincan seti almayı unutabilir. Bu unutulan parçayı siz tamamlayabilirsiniz. 

Genellikle 6 kişilik setler halinde satılan kahve fincanları, çiftlerin severek kullanacağı ürünlerden olmaktadır. Yeni evlenmiş çiftlere tebrik için gittiğinizde, şık ve kaliteli kahve fincanlarını alabilirsiniz.

Kahve Fincanı Hediye Almak

13) Tabak Seti

Her zaman kullanışlı, günlük rutinde iş gören, kaliteli bir ev hediyesi almak isterseniz tabak setlerini değerlendirebilirsiniz. Çiftlerin evinde kullanım alanı geniş olan tabak seti hediyeniz sayesinde, onları mutlu edebilirsiniz. 

Tabak setlerini 4 ya da 6 kişilik alabilirsiniz. Yakından tanıdığınız ve kalabalık bir çevresi olan çiftlere hediye alıyorsanız dilerseniz 12 kişilik setleri tercih edebilirsiniz. 

Hediye Tabak Setleri

14) Nevresim Takımı

Yeni evlenmiş çiftler için alınacak hediyeler listesinde, nevresim takımı da yerini alıyor. Nevresim setini, çift kişilik olacak şekilde alabilirsiniz. Böylece onların tekstil ürünleri ihtiyacına yardım etmiş olursunuz. Kullanışlı bir ev hediyesi olacağından, bu hediyeniz onları çok mutlu edebilir. Az çok tarzını tanıdığınız kişiler olduğundan, beğenecekleri modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Nevresim Takımı Hediyesi

15) Kahve Makinesi

Yakın zamanlarda evlenmiş olan çiftlerin evinde olması gereken eşyalardan biri de kahve makinesidir. Çiftleri tebrik etmek için ev ziyaretinde bulunacaksanız, kahve makinesi alabilirsiniz. Öncesinde bu hediyenin evde olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Şayet yoksa, ihtiyaçlarını karşılayan dayanıklı ve pratik kullanımı olan kahve makinesi alabilirsiniz. 

Kahve makinesi hediyesi sayesinde birlikte içecekleri kahvelerde hep sizi hatırlayacaklar. Üstelik ev hediyesini verdiğinizde, ilk kahveyi beraber içme fırsatınız da olabilir!

Kahve Makinesi Hediyesi Almak

İlginizi Çekebilir:

Evlilik Öncesi Çiftlerin Birlikte Yeni Bir Ev Düzenleme Sürecinde Dikkat Etmeleri Gereken İpuçları

Gelin Bohçası Hazırlığı: Düğün Hazırlığının Keyifli Seremonisi

Yeni Evlenenler İçin Yatak Odası Dekorasyonu ve Mobilya Seçimi Önerileri

Düğün Alışverişinde Kolaylık Sağlayın: Evlilik Sürecinde Mobilya ve Eşyalar Hangi Sırayla Alınmalı?

Ev Hediyesi Ne Alınır? Ev Hediyesi Alacaklara Öneriler

Bu içeriği paylaş
E-Bülten
E-Bültene kaydolun
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.